Din bil leveres gratis af den største autotransportør i Danmark

For at sikre at du kan købe din nye bil til markedets bedste pris, og slippe for at tænke på hvordan du skal hente den, tilbyder AutoOffer, som en ekstra service, at levere din bil direkte til døren helt gratis.
AutoOffer samarbejder med Danmarks største autotransportør, Dansk Auto Logik. Deres lastbiler betjenes af erfarne chauffører, der sikrer dig høj leveringssikkerhed når du skal modtage din nye bil.

AutoOffer er de eneste, der leverer din nye bil helt gratis
Som kunde hos AutoOffer kan du købe din nye bil til markedets bedste pris, og få den leveret direkte til døren. AutoOffer tilbyder som de eneste i Danmark at levere din nye bil helt gratis.

Din bil leveres indenfor to til fire dage
Når din bil er klar til levering bestiller AutoOffer din gratis levering. Når AutoOffer har bestilt leveringen af bilen gennem Dansk Auto Logik, leveres din nye bil indenfor to til fire dage lige til døren. Du modtager en e-mail med det præcise tidspunkt for leveringen og opdateres løbende per telefon. En time før selve leveringen ringer chaufføren, så du er sikker på at være til stede.

Særlige forholdsregler ved levering af din nye bil: Din nye bil leveres i tidsrummet 7.00 – 17.00.
Hvis du ikke har mulighed for at være hjemme i dette tidsrum, kan det aftales med din forhandler at bilen leveres på din arbejdsplads.

Det skal være muligt for Auto Logiks lastbiler at køre direkte til leveringsadressen. Hvis det ikke er muligt, kan det aftales med din forhandler at bilen i stedet leveres på din arbejdsplads eller tæt på dit hjem.

Ved forgæves levering opkræves der et gebyr på 500 kr.