Fiat

Som en del af bilgiganten Fiat Chrysler Automobiles Group producerer Fiat italienske interessante familiebiler hvor de fleste modeller kommer med små økonomiske motorer og kan tilfredsstille alles behov.

Fiat modeller

Fiat biler med 24 mdr. fabriksgaranti


Når du køber en helt ny Fiat, hvad enten det er hos AutoOffer eller din lokale Fiat forhandler, er der 24 måneders fabriksgaranti på den. De 24 måneder starter fra den dag din nye Fiat bliver indregistreret og dækker fejl på bilen, som er sket under produktionen.

Hvad dækker Fiats fabriksgaranti?
Mange andre bil fabrikanter har en kilometerbegrænsning tilknyttet deres garanti, men hvis du køber en ny Fiat er der ingen kilometerbegrænsning. Du vil derfor uanset hvor mange kilometer du har kørt få dækket eventuelle produktionsfejl du finder – selvfølgelig uden at det koster dig noget. Fiats fabriksgaranti dækker:

- Udskiftning af dele med fejl, som enten vil blive udskiftet med originale dele eller ombytterdele.
- Den arbejdstid som værkstedet bruger på udskiftningen

Fiat biler har også lak- og rustgaranti
Hvis du køber en ny Fiat har du en lakgaranti på 36 måneder og en rustgaranti på 8 år. Din lakgaranti dækker produktionsfejl i lakken, og hvis du finder en fejl vil du få hel- eller delvist om lakeret din bil. Din Rustgaranti dækker mod det man kalder korrosion, hvor der sker en nedbrydning af metallet, hvilket resulterer i rustskader. Hvis der kommer rustskader på din Fiat inden for garantien vil du få udskiftet eller repareret den beskadiget del.

Hvis du opdager en fejl på din nye Fiat, der er dækket af garantien kan du få det udbedret hos dit lokale autoriserede Fiat værksted. Dette er selvfølgelig også gældende hvis du bestiller din nye Fiat gennem AutoOffer.


Nyeste Fiat modeller


Ny Fiat Tipo
Fiat er kendt for at lave kvalitets familiebiler til overkommelige priser og det nyeste skud på Fiat-stammen er den rummelige mellemklassebil Fiat Tipo. Fiat Tipo fås både som en stationcar samt en 5-dørs hatchback og hvis du synes navnet lyder bekendt så er der en god grund til det.

Den første Fiat Tipo udkom nemlig i 1988, som en beskeden hatchback, men den nye Fiat Tipo har dog ikke meget tilfælles med den gamle model. Den nye Fiat Tipo er nemlig en rummelig, praktisk og velkørende bil med meget fordelagtige priser som gør den til en skarp konkurrent for andre populære mellemklassebiler som f.eks. Opel Astra og Skoda Rapid.

Ny Fiat 124 Spider
Men selvom Fiat er kendt for deres familiebiler, har de stadig en Italiensk arv som de prøver at bibeholde og det kom i sommeren 2016 især til udtryk da den nye Fiat 124 Spider blev introduceret. Det elegant italienske design, dens sporty turbomotor og den formidabel køreglæde er bare nogle af de ting der har været med til at give roadsteren dens velfortjente ikoniske status.