Kia Picanto

Er du på udkig efter en ny bil, der skal kunne lidt af det hele uden at rumme en stor familie, så er den nye Kia Picanto en dejlig microbil, du absolut kan finde dig til rette i. Den lille nye microbil er populær når bilen skal være let at parkere, praktisk og billig at købe og eje. Køb den ny Kia Picanto, hvis du vil køre i microbilernes Pretty Boy.
Bedømmelse:
3.5 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Kia Picanto

Vision

Den nye Picanto Vision er standardudgaven af Picanto modellen og kommer som standard med bl.a. Dørhåndtag i bilens farve, Kofangere i bilens farve, Sidespejle i bilens farve, El-Justerbare sidespejle med varme, Komfortblink, 2 Foldenøgler, 4,2" Instrumentering, Bluetooth, ESC Elektronisk stabilitetskontrol med antispinregulering, HAC Bakkestartassistent mm!
Motor/variant  
1.0 67hk 4-Sæder Manuel Benzin Vision
Hatchback
1.0 67hk 5-Sæder Automatgear Benzin Vision
Hatchback

Prestige

Kia Picanto Prestige er næste step i udstyrsvarianterne og kommer som standard med alt det udstyr som Vision varianten kommer med. Yderligere kommer den bl.a. Tonede ruder, El-Ruder bag, 8" Touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bakkamera med dynamisk guideline, Diskanthøjtalere foran, Højtalere i bagdøre mm!
Motor/variant  
1.0 67hk 4-Sæder Manuel Benzin Prestige
Hatchback
1.0 67hk 5-Sæder Automatgear Benzin Prestige
Hatchback

Prestige Upgrade

Kia Picanto Prestige Upgrade er en kampagnemodel hvor du for kun 10.000kr mere (Værdi 40.000kr) kan få alt det udstyr du får i en Prestige model, samt yderligere bl.a. 14" Alufælge, LED-Baglygter, LED-Kørelys, LED-Positionslys, Mørktonede bagruder, Projektionsforlygter, Exclusive sædebetræk, Læderrat, Lædergearknop, Varme i rattet, Varme i forsæder og meget mere!
Motor/variant  
1.0 67hk 4-Sæder Manuel Benzin Upgrade
Hatchback
1.0 67hk 5-Sæder Automatgear Benzin Upgrade
Hatchback

GT-Line

Kia Picanto GT-Line er topmodellen i Picanto serien og kommer spækket med lækkert udstyr. Du får dermed en mikrobil som både kan parkeres alle vegne og som samtidig ikke går på kompromis med udstyret og det sportslige look. Som standard får du alt det udstyr du får i en Prestige variant samt yderligere bl.a. 16" Alufælge, GT-Line diffuser m. udstødningsdesign, GT-Line kofangere, GT-Line kølergrill, GT-Line sideskørter, LED-Baglygter, LED-Kørelys, El-Foldbare sidespejle m. LED Blinklys, Alu sportspedaler (Kun til 5-personers), GT-Line interiør i kunstlæder m. lyse detaljer, GT-Line sportslæderrat, Varme i forsæder, Varme i rattet og meget mere!
Motor/variant  
1.0 67hk 4-Sæder Manuel Benzin GT-Line
Hatchback
1.0 67hk 5-Sæder Automatgear Benzin GT-Line
Hatchback