Mazda MX-30

Sky

Mazda MX-30 Sky er standardvarianten og dermed den mindste udstyrsvariant MX-30 findes i. Du skal dog ikke tro at dette er lig med manglende udstyr, for det er der ihverfald ikke sparet på. Som standard får du bl.a. 18" Alufælge, Adaptiv Fartpilot, Smart Brake Support med fodgængeregistrering, Blind Spot Assist, Lane Depature Warning, Lane Keep Assist, Traffic Cross Alert, Skiltegenkendelse, Træthedsregistrering, Parkeringsensorer for og bag, Head-Up display projekteret i forruden, 8,8" Skærm, Navigation, Apple CarPlay, El-Justerbare sidespejle, Varmepumpe (Kan styres i MyMazda App), Bakkamera, Tyverialarm og meget meget mere!
Motor/variant  
e-SKYACTIV 145hk Automatgear Sky
SUV

Cosmo

Mazda MX-30 Cosmo er topmodellen i MX-30 serien og det ses tydeligt på den lange udstyrsliste den som standard kommer med. Udover alt det udstyr du får i en Sky variant kommer den yderligere med bl.a. BOSE Sound System med 12 højtalere, 360 Graders kamera, Cruising and Traffic Support, Front Cross Traffic Alert, Træthedsregistrering med kamera, Varme i rattet, Varme i forsædere, Nøglefri adgang, El-Justerbare sidespejle med varme og elektrisk foldefunktion, Automatisk nedblændende venstre sidespejl og meget mere!
Motor/variant  
e-SKYACTIV 145hk Automatgear Cosmo
SUV

SKY

35.5 kWh, 145hk og en rækkevidde på op til 262 km. Den nye Mazda MX-30 er første skud på Mazdas elbil-stamme og hold nu op hvor er de kommet godt fra start! Den svævende midterkonsol med korkdetaljer giver kabinen et et luftigt og moderne udtryk, de unikke freestyle-døre give nem og behagelig adgang til bagsæderne og så står den knivskarpt med LED for-og baglygter og 18" store alufælge!
Motor/variant  
e-SKYACTIV 145hk Automatgear Sky
SUV

COSMO

Mazda MX-30 Cosmo er den ultimative udstyrsversion hvor især sikkerheden er i fokus. Her får du alt det nyeste aktive sikkerhedsudstyr som f.eks. træthedsregistrering m. kamera, rear cross traffic brake, 360 graders kamera og cruising & traffic support. Derudover får du også strømudtag foran, Boses fantastiske Sound System med 12 højtalere og nøglefri adgang, der tilsammen giver den fuldendte elbil.
Motor/variant  
e-SKYACTIV 145hk Automatgear Cosmo
SUV