Nissan Qashqai

Acenta

Nissan Qashqai's Acenta udstyrsvariant er i princippet den mindste Nissan kommer med. Dette er dog ikke ensbetydende med at der er sparet på udstyret. Tværtimod får du i Acenta varianten som standard bl.a. 17" Alufælge, Tågeforlygter med kromfinish, Lyssensor, Tågebaglygte, Halogenforlygter med LED-Signatur, Automatisk kørelys, LED Blinklys i sidespejlene, Fartpilot med hastighedsbegrænser, Intelligent Active Engine Brake, Intelligent Active Ride Control, Elektrisk parkeringsbremse Skiltegenkendelse, Vognbaneassistent, Apple CarPlay, 7" Farveskærm og meget meget mere!
Motor/variant  
DIG-T 140hk 6 Trins Manuel Acenta
SUV
DIG-T 160hk 7 Trins DCT Automatgear Acenta
SUV

N-connecta

Motor/variant  
DIG-T 140hk 6 Trins Manuel N-Connecta
SUV
DIG-T 160hk 7 Trins DCT Automatgear N-Connecta
SUV

N-Connecta

Den næste udstyrsvariant som Nissan kommer med er Qashqai N-Connecta og kommer som standard med alt det udstyr som Acenta varianten kommer med, dog yderligere med bl.a. 18" Alufælge, Nøglefri betjening med i-key, Bakspejl med automatisk nedblænding, Ambient kabinebelysning ved gearstang, Manuel lændestøtte på førersæde, Intelligent Around View Monitor med Moving Object Detection, Nissan Connect som indeholder et integreret Navigations- og audiosystem og meget mere!
Motor/variant  
DIG-T 140hk 6 Trins Manuel N-Connecta
SUV
DIG-T 160hk 7 Trins DCT Automatgear N-Connecta
SUV

Tekna

Topmodellen i Nissan Qashqai serien kaldes Tekna, og kommer spækket med udstyr. Du får alt det udstyr som du får i en N-Connecta variant, dog yderligere med f.eks 19" Alufælge, Bi-LED Forlygter med kurvelys, Sølvfarvede tagrælinger, Elektrisk justerbart førersæde, Designforsæder og bagsæder i sort nappa læder på sidefladerne mm!
Motor/variant  
DIG-T 140hk 6 Trins Manuel Tekna
SUV
DIG-T 160hk 7 Trins DCT Automatgear Tekna
SUV