2021: Nye PHEV- og Elbiler - Se listen her

2021 byder ligesom 2020 på mange spændende nye PHEV- og elbiler og vi har samlet dem alle på en liste til dig - måske er din nye eldrevne bil på listen?

 

Teknologiens udvikling, og overgangen fra forbrændingsmotorer til eldrevne biler, har medført at flere og flere bilproducenter nu skifter deres lineup af fossil drevne biler ud med miljøvenlige Plug-in Hybrid- og elbiler.


Ligesom sidste år har vi samlet nye spændende PHEV- og elbiler i en liste, så du nemt og hurtigt kan navigere frem til lige præcis din kommende elbil. 2021 er endnu engang sat til at blive et spændende år, når det kommer til PHEV- og elbiler!

 

Oversigt 2021: Nye PHEV- og elbiler 

 

Nye PHEV-og elbiler på vej: Primo 2021
Airways U5
BMW iX3
Fiat 500
Hyundai Kona
Lexus UX
Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQV
Opel Corsa
Opel Mokka
Skoda Enyaq
VW ID.3
VW ID.4
VW ID.4 GTX

 

Nye PHEV-og elbiler på vej: Forår - Sensommer 2021
Audi Q4 E-Tron
Audi Q4 E-Tron Sportback
Audi E-Tron GT
Audi E-Tron GT RS
Citroen E-C4
Dacia Spring
Ford Mustang Mach-E
Hyundai Ioniq 5
Mercedes-Benz EQS
Mercedes-Benz EQS AMG
MG Marvel R
Porsche Taycan Cross Turismo
Tesla Model Y
Volvo XC40

 

Nye PHEV-og elbiler på vej: Ultimo 2021
BMW i4
BMW iX
Cupra Born
Kia EV6
MG 5 Stationcar
Polestar 2
Skoda Enyaq 4x4 og RS
Skoda Enyaq Coupe
Tesla Model S (FL)
Tesla Model S Plaid
Tesla Model S Plaid+
Tesla Model X (FL)
VW ID.5

 

Den mest iøjnefaldende nye elbil på listen er den nye Skoda Enyaq SUV-elbil!

 

2021: Ny elbil: Skoda Enyaq 

 

Skoda åbnede sluserne til deres verdenspremiere i Prag, hvor de introducerede en El SUV som både har en rækkevidde på op til 500 km, må trække op til 1.400kg på krogen, topmoderne design og lynhurtig opladning! Endvidere er den nye El-SUV udstyret med det mest avanceret førerassistentsystem hvori den delvist overtager kontrollen af bilen og gør det dermed nemmere for dig at færdes i trafikken! Skoda Enyaq bliver dermed VW-Koncernens første svar på en SUV-elbil der kan hamle op med Tesla. 

 

Den nye eldrevne Skoda Enyaq fås enten med baghjulstræk eller firehjulstræk og med tre forskellige batteristørrelser. Den mindste på 55 kWh har en forventet rækkevidde på op til 361 km hvor den største på 82 kWh har en rækkevidde på helt op til 536 km! Yderligere kan den nye Enyaq El-SUV oplade enten ved hjælp af et normalt opladningsstik eller ved at omdanne bilens bremseenergi til elektricitet! PHEV- og Elbiler er ikke længere en fodlænke når det kommer til praktikalitet

 

For blot et par år siden omtalte man elbiler som værende en uhensigtsmæssig løsning når det kommer til funktionalitet og praktikalitet. Elbilerne var som oftest tungere, mindre fleksible mht opladningstid, og batteriet fungerede som regel dårligere over tid. I takt med at bilproducenternes hovedfokus nu ligger på PHEV- og Elbiler er disse kvaliteter mere eller mindre forsvundet. 

 

Skoda’s nye elbil, Enyaq SUV, er et godt eksempel på at elbiler ikke længere behøver at være en besværlighed. Den har de samme egenskaber som et brændstofs køretøj, bedre køreegenskaber, mere støjsvag kabine, højere køreglæde og kommer som standard med mere standardudstyr end almindelige brændstofs biler. What’s not to like?


 
 


  

Er du interesseret i en ny Plug-in Hybrid- eller elbil?

 

Vil du se mere til Skoda eller andre mærker’s lineup af PHEV og elbiler? Så er AutoOffer, Danmark’s største online formidler af salg og køb af biler det rette sted at søge hen!

 

Vores kundesupport har åbent

Alle hverdage mellem kl. 10.00 – 18.00

Weekender og Helligdage: lukket 
 
 

Læs mere om