Ny Ford Mustang Mach-E pris, udstyr og rækkevidde

Ford Mustang Mach-E pris, udstyr, den nyeste teknologi og de mest ærlige batterier - Læs alt om den nye Ford Mustang Mach-E serie og dens vilde features her i artiklen.

Artikel skrevet af: Nikolai Malmskov

 

Ny Ford Mustang Mach-E er kommet til Danmark

 

Ford har sat strøm til sportsvognen Ford Mustang og lanceret den nye fuldelektriske Ford Mustang Mach-E - en elbil som kan blive din for lige under 400.000 kr. 

 

Ford Mustang Mach-E - versionerne 

Fords elektriske Mustang serie Ford Mustang Mach-E er fyldt med nye innovative teknologier og har et nyt lækkert sporty design. Uanset hvilken version du vælger, er du sikker på at få en elbil med den nyeste teknologi og som folk vil kigge efter på gaden. 

 

Den nye Ford Mustang Mach-E fås i 3 forskellige varianter; Mach-E RWD, Mach-E AWD samt Mach-E GT AWD. 

 

Billede: © Ford Danmark

 Billede: © Ford Danmark  

 

Ford Mustang Mach-E: Hvad er forskellen på de forskellige varianter? 

Det er egentlig meget simpelt: RWD-modellen er den billigste version, og samtidig den version med den længste rækkevidde. GT AWD er til dig der elsker hurtig acceleration og fart over feltet og med AWD-modellen lægger du dig lunt i svinget mellem de to ovenstående versioner hvilket betyder, at du får en bil til en fornuftig pris, som stadig rykker når du træder på speederen. 

 

Ford Mustang Mach-E blev introduceret i Danmark tilbage i december 2020 og de første biler landede hos de danske forhandlere i sommeren 2021 - Se længere nede i artiklen hvad Ford Mustang Mach-R prisen er. 

  


 

Ny Ford Mustang Mach-E med markedets mest ærlige batterier

 

Når det kommer til den nye Ford Mustang Mach-E series batterier, er der ikke så meget at rafle om - de holder nemlig hvad de lover når det kommer til rækkevidden. Spørgsmålet er bare om du skal vælge SR eller UR modellen?

 

Rækkevidde: Skal du vælge SR eller UR modellen?

SR står forStandard Rækkevidde” og gælder for både RWD og AWD versionerne. Standard rækkevidden for RWD er 440 km. og 400 km. for AWD versionen. En 400-450 kilometers rækkevidde lyder jo meget betryggende og kan få de fleste danskere fra a til b i hverdagen, men lider du af rækkevidde-angst, så skal du måske gå efter UR modellen. 

 

Standard Rækkevidde  Ford Mustang Mach-E  RWD Ford Mustang Mach-E AWD
Rækkevidde 440 kmk 400 km

 

UR står for “Udvidet rækkevidde” og kan vælges til alle tre versioner: RWD, AWD samt GT AWD. Du skal dog ikke vælge den dyre GT AWD for rækkeviddens skyld. Bevares du får en rækkevidde på 500 km. hvilket er langt mere end du får i SR versionerne, men det der skiller GT AWD versionen ud fra de andre, er hestekræfterne på 487, tophastigheden på 200 km/t og så kommer den fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder. 

 

Udviddet Rækkevidde  Ford Mustang Mach-E RWD Ford Mustang Mach-E AWD Ford Mustang Mach-E GT AWD
Rækkevidde 610 kmk 540 km 500 km

 

5 års gratis opladning af batteriet 

Som ejer af en ny Ford Mustang Mach-E får du fem års adgang til FordPass’ ladenetværk helt uden beregning. Lige nu omfatter lade netværket 155.000 ladestationer i Europa, så du kan roligt tage din nye Ford Mustang Mach-E når du skal på sommerferie. Apropo sommerferie i Europa så kan du med ro i maven købe en ny Ford Mustang Mach-E, hvis I er vant til at tage på campingture til Italien eller Frankrig.  Ford Mustang Mach-E må nemlig have 750 kg. påhængsvægt.

 


 

Ny Ford Mustang Mach-E - Teknologi og udstyr er spot on

 

Ford har i Ford Mustang Mach-E serien installeret en masse ny teknologi og en masse nye features. Den nye Ford Mustang Mach-E er produceret med et nyt innovativt One Pedal drive, der så snart du slipper speederen begynder at bremse ned. Det gør både køreoplevelsen bedre og giver batteriet mulighed for at sparer på strøm ved deceleration.

 

I den nye Ford Mustang Mach-E er også en adaptiv fartpilot samt en Pre-Collision Assist, der giver dig en sikker oplevelse, når du færdes på vejene. Den nye Ford Mustang Mach-E kommer også med Fords helt nye SYNC 4A system og er på nuværende tidspunkt den eneste bil med det system. Sync 4A giver muligheder for en helt ny og bedre tilslutning mellem dig og din bil. Det er et Cloud-forbundet kommunikations- og underholdningssystem installeret i bilen, som giver dig en exceptionel mulighed for at tilslutte din smartphone til din bil. SYNC 4A har en langt mere avanceret ruteplanlægning end andre biler og softwaren kan tale-genkende dine samtaler. I bilen er installeret en ny 15,5” berøringsskærm og mange andre ting, der giver bilen en langt bedre og mere effektiv teknologisk ydeevne. Med det nye SYNC 4A er din bil næsten 100% stemmestyret, når det kommer til ruteplanlægning mm.

  

Billede: © Ford Danmark

 Billede: © Ford Danmark 

 

Standardudstyr i overflod 
 I alle versionerne gør det sig gældende at de er spækket med standardudstyr. 

 

Standardudstyr i Ford Mustang Mach-E RWD:

Den nye Ford Mustang Mach-E RWD kommer spækket med udstyr. Som standard får du bl.a. 18" Alufælge, LED-Forlygter og LED-Baglygter, Integreret spoiler i bagklap, Mørktonede ruder, Opvarmet rat, Opvarmet forrude, Opvarmede forsæder, Opvarmede sidespejle, 2-Zoners klimaanlæg, Elektrisk håndbremse, Nøglefri start, 10,2" Digital instrumentering, 15,5" Touchskærm, 6 Højtalere, Apple CarPlay, Android Auto, Trådløs oplader, Telefon som nøgle, Intelligent Adaptiv Fartpilot med Stop&Go og Lane Centering, Pre-Collision med kamera og Radar, Lane Keeping System, Evasive steering Assist, Parkeringssensor foran og bagved, Bakkamera, One Pedal Drive og meget meget mere!

 

Standardudstyr i Ford Mustang Mach-E AWD:

Den nye Ford Mustang Mach-E AWD kommer med det samme standardudstyr som Mach-E RWD samt yderligere bl.a. 19" Alufælge, Sensico Kunstlæder sæder med røde syninger, Mustang Inspirerede LED-Forlygter, 8-Vejs El-Justerbare forsæder, El-Foldbare sidespejle, Røde bremsekalibre, Mørkt Loftsindtræk mm!

 

Standardudstyr i Ford Mustang Mach-E GT AWD:

Den nye Ford Mach-E GT AWD kommer med alt det gode fra AWD-modellens standardudstyr. Men med større 20" Alufælge, Brembo bremser, Magneride undervogn, Performance sportsforsæder med integrerede nakkestøtter, 360° Kamera og en intelligent parkeringsassistent. Som gør din kørsel til en super lækker oplevelse. Samtidig kommer Ford Mach-E GT AWD med lækker GT Styling, Sportsrat, Standard pedaler, Sort tag, Sensico ruskind indtræk, B&O premium audio system med 10 højtalere inkl. en integreret soundbar og en Håndfri bagklap.

 

 

Teknologipakker til skarpe priser 

Hvis du ønsker hele teknologi-paletten til din nye Ford Mustang Mach-E, har du mulighed for at tilkøbe forskellige Teknologipakker.

 

Til både RWD- og AWD versionen kan du tilkøbe en Teknologipakke indeholdende; B&O-audio med hele 10 højtalere, håndfri bagklap, intelligent parkeringsassistent, 360 graders kamera samt trafik genkendelse. Pakken gør køreoplevelsen bedre og ikke mindst mere sikker. Hvis du er typen, der går all-in, kan du også tilkøbe en Teknologipakke+, men spørgsmålet er om du har råd til at tilkøbe pakkerne? - For hvad koster den nye Ford Mustang Mach-E egentlig? 

 


 

Ford Mustang Mach-E Pris 

 

Ford Mustang Mach-E pris på standard rækkevidde (SR) og Udviddet rækkevidde (UR)

Standard Rækkevidde (SR)  Ford Mustang Mach-E  RWD Ford Mustang Mach-E AWD
Pris  399.900 kr. 439.900 kr.

 

Udviddet Rækkevidde (UR)  Ford Mustang Mach-E RWD Ford Mustang Mach-E AWD Ford Mustang Mach-E GT AWD
Pris  439.900 kr. 479.900 kr. 636.360 kr.

  


 

Er du interesseret i en ny elbil?

 

Vil du se mere til Ford eller andre mærker’s lineup af PHEV og elbiler? Så er AutoOffer, Danmark’s største online formidler af salg og køb af biler, det rette sted at søge hen!