Se AutoOffers biltest af Ford Galaxy

I denne uge tester Jens den gigantiske Ford Galaxy, hvor der er plads til hele 7 personer. Jens havde aldrig prøvet at køre så stor en bil før, så tag med og se hvad han synes om sådan en stor familiebil.

Se priserne på Ford Galaxy her

Hvad er dit førstehåndsindtryk?
”Jamen det er jo så fornemt på mange måder, så det er jo helt overvældende”

Hvad synes du om indretningen?
”Det der med touchskærme er også nyt og uvant, så det kan jeg ikke sige så meget om, men det er smart. Og der er meget gode instrumenter, så det hele er tydeligt og let aflæseligt.”

Hvem kører Ford Galaxy?
”Jamen den kører rigtig, rigtig fint altså jævnt og godt og den reagerer også næsten prompte. Den er forbløffende manøvredygtig i forhold til størrelsen, så du ved hvor du har den, og det er jo meget betryggende. En kassevogn kan være vældig livlig, men jeg synes faktisk at den ligger stabilt for jeg ved, at det blæser godt i dag. Der er lidt limousine over den selvom det er sådan en stor kasse, jeg er forbavset over hvor nemt det er at køre i den”.

Hvordan synes du den accelererer?
”Jeg har en Peugeot 308 1.6 og den er ret kvik, og med den her er det nogenlunde det samme, men i kraft af vognens størrelse, så føles det ikke så prompte”.

Hvem kører Ford Galaxy?
”Der er jo gået lidt mode i mange af de her større biler, men store børnefamilier vil jeg mene var en umiddelbar køberskare til den.”

Hvad er det bedste ved en Ford Galaxy?
”Det bedste er jo dens anvendelighed kombineret med stor komfort, motorkraft og i det hele taget den måde den opfører sig på. Det er generelt et stort flot billede af den.”

Hvad er det værste ved en Ford Galaxy?
”Det værste ved bilen? Det er jo at jeg nok ikke har brug for den, da den ligger helt uden for mit eget felt, for ellers kunne jeg da sagtens blive fristet af den, med alle de finesser den har. Så det er svært at sige noget dårligt om den.”

Jens giver Ford Galaxy: 5/5 stjerner.
”Den får 4 stjerner. Jeg kunne så ment også godt finde på at give den 5 stjerner fordi jeg har svært ved at kritisere den”

Se priserne på Ford Galaxy her

 
 
 

Læs mere om