Se AutoOffers biltest af en Volvo V40

I denne uge tester Janina den nye Volvo V40, som er en skarp konkurrent til blandt andet Volkswagen Golf og Audi A3. Tag med og se hvad en kommende mor synes om den nye flotte Volvo V40.
Hvad synes du om udstyret?
”Jamen jeg synes det er lækkert. Det er kvalitet, man kan godt mærke at det er ordentlige materialer der er brugt til blandt andet rattet og knapper.”

Hvordan kører en Volvo V40?
”Overgangen når man skifter gear er ikke i ryk, som andre biler godt kan have en tendens til i forhold til koblingspunktet. Så det er faktisk rigtigt rart. Man har også et super fint overblik og udsyn, især når man ikke er så høj. Plus affjedringen virker også rigtig god, så man mærker ikke de små bump eller noget.”

Hvad synes du om støj niveauet?
”jeg synes det er behageligt, altså det larmer ikke synderligt meget. Jeg føler at jeg kan høre mig selv når jeg taler uden at jeg bliver overdøvet at støjen, det er dejligt. Man kan føre en normal samtale uden at skulle hæve stemmen.”

Hvem kører Volvo V40?
”Altså der er plads til barnesæder bagi, så jeg tænker det kunne være en passende bil til en børnefamilie, hvor der skulle være plads til en barnevogn eller klapvogn og alt mulig andet gear man nu skal have med.”

Hvad synes du om bagagerummet?
”Altså umiddelbart virker bagagerummet virkelig rummeligt. Det er forholdsvist dybt og højt, så der burde være plads til mange ting. Men det er jo selvfølgelig ikke kæmpe stort.”

Hvad er det bedste ved Volvo V40?
”Det bedste ved bilen er rent faktisk køreoplevelsen. Den er rigtig behagelig at køre i, og den kræver ikke særlig meget. Altså man behøves ikke være ekstrem rutineret for hurtigt at få en fornemmelse af bilen.

Hvad er det værste ved Volvo V40?
”Altså nu er jeg jo selv gift og skal have barn lige om lidt, Så det der måske tæller en lille smule ned er nok pladsen i bagagerummet. Jeg kunne godt forestille mig at vi nok ville få behov for mere plads end der er.

Janina giver Volvo V40 3,5/4 stjerner ud af 5.

”Den får 3,5/ 4 stjerner fordi udseendet er lækkert. Det appellerer til den kvalitetsbevidste og jeg synes ikke rigtig at der er noget man kan sætte fingeren på i forhold til hvad der er rigtig skidt eller rigtig godt. Overordnet er det en virkelig god bil at køre synes jeg.
 
 
 

Læs mere om