Se AutoOffers biltest af en Nissan Qashqai

I denne uge tester Nynne og Mikkel den nye Nissan Qashqai, som er en skarp konkurrent til Kia Sportage og Volkswagen Tiguan. Hvad mon et ungt kærestepar synes om den store SUV?
Se vores priser på Nissan Qashqai

Hvad synes i om indretningen?
”Jeg synes det er meget pænt. Det er meget strømlinet. Displayet her er meget simpelt, men jeg kan godt se, at ovre omkring rattet er der mange dimser og dutter, som jeg nok aldrig vil komme til at bruge, af den grund at jeg nok ikke vil kunne overskue det mens jeg kører” forklarer Nynne.

Mikkel giver hende ret ”Det kunne måske godt have været lidt mere enkelt, men det er jo nok fordi der er mange muligheder. Men det virker lidt uoverskueligt ved første øjekast.

Hvordan kører en Nissan Qashqai?
”Hold da op hvor skifter den nemt gear, og den brummer ikke særlig meget, selv når jeg kommer op i 3.000 omdrejninger. Man kører meget let, da det hele egentlig har meget glidende overgange, både når det kommer til pedaler og gear – det er dejligt” fortæller Nynne.

Ville du købe en Nissan Qashqai?
”Jeg ville nok ikke selv købe så stor en bil, men det er nok fordi, at vi snart flytter i lejlighed på en lille bitte gade, hvor der næsten ingen parkeringsmuligheder er, og dertil vil den være for stor. Og så tror jeg også at den er for stor til vores behov. Så i sidste ende er den nok mere passende til en børnefamilie” fortæller Nynne.

Hvad er fordelene ved en Nissan Qashqai?
”Fordelene synes jeg er den gode plads. Det er en stor bil, og jeg synes der er køreglæde. Jeg kunne godt tænke mig at køre på arbejde i den.” Forklarer Mikkel.

Nynne fortsætter: ”Ja den er lækker at køre i, og der er godt med bagagerumsplads og jeg synes den er lækker indeni, den har et lidt mere luksus-feel end man egentlig forventer.”

Hvad er ulemperne ved en Nissan Qashqai?
”Den er måske lige i overkanten til en studerendes budget tror jeg. Så det må være den største ulempe” forklarer Mikkel.

”Jeg synes ikke sæderne kan køres langt nok frem. Jeg sidder næsten helt fremme nu og der er alligevel stadig noget længere afstand til pedalerne end jeg er vant til. Så det er lidt en ulempe, for en der er så lille som mig” fortæller Nynne.

Nynne giver Nissan Qashqai 3 ud af 5 stjerner
”Jeg vil nok give den 3 stjerner, fordi jeg synes ikke helt, at den er lavet til mennesker så små som jeg er. Der mangler nogle småting i forhold til at kunne komme længere op, kigge lidt bedre ud og komme lidt nærmere rattet. Og når det kommer til at parkere, vil jeg ikke have det så fedt med at parkere den, for jeg syntes simpelthen at den er for stor” forklarer Nynne.

Mikkel giver Nissan Qashqai 4 ud af 5 stjerner
”Jeg vil give den 4 stjerner, da jeg synes den er rigtig dejlig at køre i, og der er rigtig god plads. Et lille minus er det lidt rodet rat, men ellers synes jeg at det er en dejlig bil” forklarer Mikkel.

Se vores priser på Nissan Qashqai
 
 
 

Læs mere om