AutoOffer bilfinansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank

AutoOffer har indgået et samarbejde med den spanske storbank, og derfor kan du fra torsdag d. 30 marts bestille din nye bil på AutoOffer og få den finansieret gennem Santander Consumer Bank. Læs mere om AutoOffer bilfinansiering her.

Santander Consumer Bank indgår samarbejde med AutoOffer


Santander er Eurozonens største bank og Danmarks førende udbyder af bilfinansieringer. AutoOffer er derfor meget glade for at have underskrevet en 3 årig eksklusiv kontrakt med den spanske storbank.

Når et stigende antal danske bilkøbere i de kommende år indtager landevejene, så vil størstedelen af de nye biler være købt via nettet. Hidtil har de manglet en transparent og overskuelig model for finansiering, men det får de nu med vores samarbejde med Santander” siger Søren Malmskov, grundlægger og CEO i AutoOffer.

Læs mere om: Santander Consumer Bank

Santander er ligeledes meget begejstret for den nye aftale med AutoOffer.

Onlinebilsalg er et yderst interessant forretningsområde, og vi er overbeviste om, at det er fremtiden for bilkøberne. Det kan sammenlignes med et tog, der har forladt perronen. Derfor ønskede vi at koble os på så hurtigt som muligt, så vi kan være med, når det bliver rigtig sjovt” siger Carsten Levin, Salgs Direktør hos Santander.

Bilfinansiering med fokus på dine ønsker og behov


De normale bilfinansieringsløsninger har på forhånd fastsat længden på udbetaling og ens månedlige afdrag, men med AutoOffer finansieringsløsning i samarbejde med Santander får bilkøberne nu mulighed for selv at tilpasse deres bilfinansiering.

Aftalen med Santander gør det nemlig muligt for AutoOffers kunder at få en bilfinansiering hvor de selv har mulighed for at tilpasse alt fra den kontante udbetaling til de månedlige rater og længden på finansieringsperioden. AutoOffers kunder får derved en bilfinansiering som tager udgangspunkt i netop deres ønsker og behov.AutoOffers nye finansieringsløsninger er udviklet i tæt samarbejde med Santander, og skal være med til at åbne op for en liberalisering af bilfinansiering på nye biler.

Gå til: Find din nye bil

Samarbejde med internationalt perspektiv


For AutoOffer direktør Søren Malmskov har det altid været et mål at udvide AutoOffers koncept til andre lande, og han ser Santander som den perfekte internationale partner.

Udlandet har altid været vores mål, og med finansieringsaftalen på plads er det mere realistisk end nogensinde. Dels fordi vores koncept sagtens kan overføres til andre markeder – og fordi, vi med Santander i ryggen får en platform, der gør det muligt at tage kampen op med de etablerede spillere på udenlandske markeder for bilfinansiering ” slutter Søren Malmskov.
 
 
 
 
 

Læs mere om