Danmarks første elbilmesse kommer til efteråret

Elbilmesse: Få stillet din nysgerrighed omkring nuværende og kommende el- og PHEV biler til Danmarks første elbilmesse i København.

Se fremtidens biler til eCarExpo

 

Siden 2016 har eCarExpo været afholde i Sverige, og nu er tiden kommet til Danmark. Til efteråret afholder eCarExpo Danmarks første messe for el-og PHEV biler, hvor du har mulighed for at opleve alle opladelige biler, der er på det danske marked.

 

Læs også: "2020: Nye PHEV-og elbiler - Se listen her"

 

Alle opladelige biler samlet under ét tag 

El- og plug-in hybrid biler har virkelig gjort deres indtog på det danske marked, og om tre år forventes det at de danske forbrugere har mere end 150 forskellige opladelige bilmodeller at vælge imellem. På messen kan du se de nuværende opladelse biler, som er på markedet så du kan tage et informeret valg omkring hvilken der passer til dig og dine behov. 

 

Sæt dig bag rattet i en elbil 

Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at sætte dig bag rattet i en elbil, så får du her chancen. eCarExpo er nemlig ikke ligesom andre messer. Her får du nemlig lov til at prøvekøre elbilerne samt prøvelade bilerne så du bliver bekendt med ladeprocessen. 

 

Hvordan lader jeg min elbil?

Forbrugernes bekymring nr. 1 er absolut hvordan de får opladet deres elbil både derhjemme, men også når de er ude. På messen afholdes informative oplæg fra branche specialister hvor du får svar på dine opladnings spørgsmål og lærer hvordan du lader smartest - hvad enten du bor i en lejlighed eller i en villa. 

 

Praktisk information vedr. eCarExpo: 

Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Hvor stort er det: Cirka 10.000 kvadratmeter udstillings- og aktivitetsområde. 

Hvornår: Efteråret 2020 

Hvad koster det: Lørdag & søndag er der åbent for offentligheden, og en billet koster 50 kr. pr. voksne. 

 

* Ovenstående information er indhentet fra eCarExpo 

 

 
 
 
 
 

Læs mere om