eCarExpo: Danmarks første elbilmesse kommer snart

Elbilmesse: Få stillet din nysgerrighed omkring nuværende og kommende el- og PHEV biler til Danmarks første elbilmesse i København - eCarExpo.

Info: Artiklen er opdateret d. 07. september 2021 da arrangementet skulle være afholdt i efteråret 2020, men blev aflyst på grund af corona epidemien. 

 

Interessen for elbiler har indenfor det sidste års tid været i stor fremgang, og flere og flere danskere kigger nu mod eldrevne køretøjer som deres næste bil. 

 

Er du en af dem? Så skulle du overveje at besøge Nordens største elbilmesse, eCarExpo, som kommer til københavn sidst i oktober 2021. Her vil du få mulighed for at prøve og bese op mod 50 el- og hybridbiler og dermed danne dig det fulde overblik over, hvilke biler du har mulighed for at vælge imellem. 

 

 

eCarExpo: Alle opladelige biler samlet under ét tag 

 

El- og plug-in hybrid biler har virkelig gjort deres indtog på det danske marked, og om tre år forventes det at de danske forbrugere har mere end 150 forskellige opladelige bilmodeller at vælge imellem. På messen vil alle de store bilmærker stå klar med deres nuværende udvalg af el- og plugin hybridbiler, og du vil kunne opleve biler fra blandt andet Tesla, Jaguar, Kia, Hyundai, Mini og selvfølgelig Polestar, som kun specialiserer sig inden for elbiler. 

 

Kunne du være fristet til en lille prøvetur? Intet problem - eCarExpo er nemlig ikke ligesom andre messer. Lørdag og søndag får du mulighed for at prøvekøre elbilerne samt prøvelade dem, så du bliver bekendt med lade processen. 

 

Netop lade processen er en af kundernes absolut største bekymringer, når det kommer til køb af eldrevne biler. Derfor vil der på messen blive afholdt informative oplæg fra branchens specialister, blandt andet Clever, E.ON, Powerfuel og mange flere, hvor du får svar på dine opladnings spørgsmål og lærer hvordan du lader smartest - hvad enten du bor i en lejlighed eller i en villa. 

 

 

Praktisk information vedr. eCarExpo: 

Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Hvor stort er det: Cirka 10.000 kvadratmeter udstillings- og aktivitetsområde. 

Hvornår: d. 29. - 31, oktober 2021. Fredag ​​d. 29. oktober er forbeholdt erhverv, mens lørdag og søndag er åben for alle.

Få billetter her: www.ecarexpo.se/besokare/billetter-cph/

 

* Ovenstående information er indhentet fra eCarExpo