Premiere på den helt nye Kia Picanto 2017 model

I går løftede Kia sløret for den sprit nye Kia Picanto 2017 model, som vinder på kvalitet, teknologi og alsidighed hvis Kia selv skal sige det. Den nye 2017 model kommer til salg på det danske marked sidst i maj, og her kan du læse omkring det nye design, teknologi samt de tre motorer du kan vælge imellem.
Den nye Kia Picanto 2017 model er den tredje generation af modellen, som ifølge Kia skal gøre den lille bil mere ungdommelig og energisk. Tilmeld dig AutoOffers nyhedsbrev og få besked når den nye Kia Picanto 2017 model kommer til salg på AutoOffer.

Ny Kia Picanto 2017: Specifikationer

Den nye model har præcis samme mål som den gamle Picanto, men du får alligevel mere plads i kabinen og bagagerummet da den nye models akselafstand samt overhæng bagpå er blevet længere.

 • Akselafstanden bliver øget med 15 mm så den i alt kommer op på 2.400 mm hvilket giver bedre køreregenskaber og stabilitet på vejen.
 • Bagagerumskapaciteten går fra at være 200 liter til 255 liter så det bliver klassens største.
 • Instrumentpanelet bliver rykket 15 mm op hvilket giver forsædepassagererne mere benplads samtidig med, at det bliver nemmere for føreren at se bilens betjeningselementer.
 • Det forreste overhæng er reduceret med 15 mm da forhjulene er rykket tætter på bilens front.

Ny Kia Picanto 2017: Designet

Både når det kommer til det indvendige og udvendige design får du, i den nye model, flere muligheder for at sætte dit eget personlige præg på bilen.

Udvendigt design
Når det kommer til det udvendige design kan du vælge imellem hele 11 farver (ekstraudstyr) hvoraf seks af dem er helt nye.

De nye Kia Picanto farver er:
 • Lime Light
 • Shiny Red
 • Aurora Black
 • Pop Orange
 • Sparkling Silver
 • Celestial Blue

Indvendigt design
Indvendigt får du flere muligheder for at sætte dit eget præg på bilen. Det bliver nemlig muligt at tilvælge fem forskellige farvepakker hvor der er sat fuld fokus på kontrastfarver.

De fem nye farvepakker ser således ud.
 • High Gloss Black som har brunt indtræk med lyseblåt mønster samt syninger
 • Brown som har navy-blåt kunstlæder indtræk og stof med hvide og orange syninger
 • Red med sort og gråt indtræk og rødt mønster samt syninger
 • Lime medb gråt og lysegråt indtræk ned limegrønne syninger

Det er dog vigtigt at have i mente at de fem farvepakker alle er ekstraudstyr, og vælger du ikke at tilkøbe en farvepakke får du standardindtrækket med sort/grå stofsæder – og det er der jo ikke meget nyt i.

Se billederne af det nye design på Kia Picanto 2017 modellen her

Ny Kia Picanto 2017: Udstyret

Udvendige udstyr
Udvendigt får den nye Kia Picanto 2017 model nye projektionsforlygter med LED-blinklys samt dagskørelys og venter du til sidst i 2017 med at bestille din nye Picanto, får du også en hajfinneantenne i stedet for den nuværende almindelige antenne.

Indvendigt udstyr
Som noget nyt kan man til den nye Kia Picanto få en stor 7” HMI-touchskærm som får en central placering midt i instrumentbrættet. Touchskærmen er med navigationssystem og med mulighed for at tilsluttet både Apple Carplay samt Android Auto.

Ny sport version: Kia Picanto GT-Line
For første gang kan du nu vælge den nye Kia Picanto med udstyrsniveauet GT-Line, der giver bilen et mere sportsligt udvendigt look. Hvis du vælger din nye Kia Picanto med GT-line kommer din nye bil til at stå knivskarpt. Især kølergrillen foran er med til at give et sporty udtryk med de røde, sølvfarvede og sorte detaljer samt luftindtagene på siderne og langs sideskørterne. Indvendigt får du et sportsrat med flad bund og forskellige interiør farvepakker.

Den sportslige GT-Line har du også mulighed for at tilvælge på flere af de andre Kia modeller som f.eks. Kia Optima og Kia Ceed .

Ny Kia Picanto 2017: Motorer

Den nye 2017 model af Kia Picanto fås med tre forskellige benzin motorer, og den helt store overraskelse her er den nye T-GDI motor som skal give den lille Picanto noget mere power. Det er første gang at Kia Picanto’en får en T-GDI motor, som med den direkte indsprøjtning og enkelte-turbo får den lille Picanto til at rykke hurtigere på motorvejen end den før har kunne. Den nye turbo motor bliver dog først tilgængelig sidst på året.

Her kan du se de forskellige motorer
Motor HK Drejningsmoment
1.0 MPI-motor 67 HK 96 Nm.
1.25 CVVT-motor 84 HK 122 Nm.
1.0 T-GDI motor 100 HK 172 Nm.

I mellemvarianten på 1.25 er effektiviteten blevet lidt bedre hvilket ses på g CO2/km udledningen, der er faldet fra 106 til 104 g. Den lille 1.0 motor er dog stadig den mest brændstofeffektive motorvariant som blot udleder 89 g CO2/km.

Tilmeld dig AutoOffers nyhedsbrev og få besked når den nye Kia Picanto 2017 model kommer til salg på AutoOffer.
 
 
 

Læs mere om