Ny Nissan Ariya pris, udstyr og release date

Nissan Ariya pris, udstyr og release date: Se alt om den kommende Nissan Ariya, som lander på AutoOffer’s hjemmeside ultimo 2021!

Billede: © Nissan Danmark

 

Ny Nissan Ariya danmark - Stilfuldt eksteriør med et futuristisk touch

 

Da Nissan i oktober 2019 præsenterede deres koncept version af Ariya ved Tokyo Motor Show, var der ikke nogen, der forventede at Nissan Ariya Release Date ville være indenfor den nærmeste fremtid - den sættes nemlig i produktion blot halvandet år efter præsentationen af konceptbilen. 

 

Med et eksteriør, der nærmest er taget ud af “Back to the future” har Nissan Ariya sat barren højt når det kommer til eksklusivitet og nytænkning. De smalle LED-forlygter, det lysende Nissan emblem og det store panel over bagruden giver Nissan Ariya et stilrent udtryk, der bindes sammen af en enkelt vandret linje som følger bilen hele vejen rundt. 

 

 

Billede: © Nissan Danmark

 Billede: © Nissan Danmark

 

Ud over at have et super stilfuldt og eksklusivt udtryk er den nye Nissan Ariya også meget praktisk i hverdagen. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe et Nissan Ariya træk, der kan trække op til 1.500 kg. Det er dog uvist om Nissan Ariya træk må trække op til 1.500kg i den forhjulstrukket udgave, eller om det blot er den firehjulstrukket version, der har den fordel. Udover trækket bliver den nye Nissan Ariya en smule større en den populær Nissan Qashqai, som indtil nu har været en absolut bestseller hos Nissan - men mon ikke det kommer til det ændre sig med introduktionen af den nye Nissan Ariya. 

  

   

 

Ny Nissan Ariya - Luksuriøst interiør

 

 

Selvom det futuristiske look for nogen løber med opmærksomheden, er Nissan Ariya’s nye og avanceret interiør ikke til at overse. Førerpladsen er optimeret således at der er mere plads, og de to sammenhængende 12,3” skærme, som følger med som standard, gør kabinen mere åben og rummelig. Den nye Nissan Ariya er faktisk én af de mest rummelige i klassen. 

 

Såfremt man ønsker endnu mere plads, kan midterkonsollen skydes tilbage og bidrager yderligere til en fornemmelse af rummelighed og eksklusivitet. Eksklusiviteten understreges ved det minimalistiske og strømlinet frontpanel hvor ALT unødvendigt er skrællet væk. Bilens knapper og kontakter som f.eks. blæs på for- og bagruden er nemlig inkorporeret i bilens paneler, og er kun synlige når bilen er tændt. Dette resulterer i et meget elegant udtryk. 

 

 

Billede: © Nissan Danmark

Billede: © Nissan Danmark

 

Yderligere er det værd at nævne, at Nissan Ariya bagagerum fås i op til 468 liter afhængig af, om man vælger en forhjulstrukket eller en firehjulstrukket udgave. Nissan Ariya bagagerum er i den store ende, og understreger den praktikalitet der følger med, når man køber en Nissan Ariya. Ny Nissan Ariya - Spækket med avanceret udstyr! 

 

Den moderne Nissan Ariya kommer også til at være spækket med udstyr. Mængden af udstyr kommer selvfølgelig til at afhænge af den udstyrsvariant man vælger, men ikke desto mindre, kommer der til at være masser at vælge imellem. 

 

Basismodellen af Nissan Ariya fås med bl.a: 

  • Propilot: Avanceret førerassistance som både hjælper dig i tæt kørende trafik på motorvejen, men som ligeledes kan parkere på en smal parkeringsplads!
  • Amazon Alexa Auto: Den nye Nissan Ariya kommer med et indbygget Amazon Alexa Auto system hvor du bruger din stemme til at styre hvilken musik du vil have afspillet eller hvor du gerne vil navigeres hen!
  • e-Pedal: Nissan’s avanceret e-Pedal system kombinerer to pedaler, så du både bremser og accelerer ved hjælp af én pedal. Føreren af den nye Nissan Ariya kan af den grund helt ubesværet køre gennem byen ved kun at bruge én fod. 

 

   

 

Ny Nissan Ariya Pris og modelprogram:

 

Den nye Nissan Ariya kommer til at kunne fås med to forskellige batteristørrelser, hvori den mindste bliver på 63 kWh og den største på 87 kWh! Hestekræfterne og rækkevidden kommer til at afhænge af om man vælger en forhjulstrukket eller en firehjulstrukket udgave. 

 

Den firehjulstrukket version af Nissan Ariya kan ligeledes fås som en performance variant, Nissan Ariya e-4orce, som har to motorer, 394hk og som går fra 0 til 100 km/t på INGEN tid - Se så bliver det pludseligt rigtig sjovt at køre elbil! 

 

Nedenfor har vi udarbejdet en tabel som gør det mere overskueligt at vælge din nye Nissan Ariya:

 

  Ny Nissan Ariya 2WD 63 kWh Ny Nissan Ariya 2WD 87 kWh
Hestekræfter 218 hk 242 hk
Rækkevidde 360 km 500 km
DC opladning op til 130 kW Op til 130 kW
Indbygget lader Ét faset (3,7-7,4 kW)  Tre faset (22 kW)
bagagerumskapacitet 468 L 468 L

 

  Ny Nissan Ariya e-4orce 4WD 63 kWh Ny Nissan Ariya e-4orce 4WD 87 kWh Ny Nissan Ariya e-4orce 4WD 87 kWh Performance
Hestekræfter 279 hk 306 hk 394 hk
Rækkevidde 340 km 460 km 400 km
DC opladning op til 130 kW Op til 130 kW Op til 130 kW
Indbygget lader Ét faset (3,7-7,4 kW)  Tre faset (22 kW) Tre faset (22 kW)
bagagerumskapacitet 415 L 415 L 415 L

 

Ny Nissan Ariya Pris

 

Nissan Ariya pris kommer som alle andre elbiler til at være afhængig af valg af batteristørrelsen, udstyrsniveauet og slutligt hvordan afgifter på elbiler kommer til at se ud i slutningen af 2021. Forudsat at afgifterne på el biler forbliver på samme niveau som de er nu, kan man forvente at Nissan Ariya pris ligger i omegnen af 350.000 kr. for en basisudgave. 

 

Ønsker du at se hvilke andre elbiler der introduceret på det danske marked i 2021? Se har vi samlet en overskuelig liste til dig her. 

 


 

Er du interesseret i en ny Plug-in Hybrid- eller elbil?

 

Vil du se mere til Nissan eller andre mærker’s lineup af PHEV og elbiler? Så er AutoOffer, Danmark’s største online formidler af salg og køb af biler, det rette sted at søge hen!

 

Vores kundesupport har åbent 

Alle hverdage mellem kl. 10.00 – 18.00

Weekender og Helligdage: lukket

 

 
 
 

Læs mere om