AutoOffer: Nyt Design. Ny Identitet. Samme lave priser.

Har du lagt mærke til noget nyt? I dag introducerede vi AutoOffers nye identitet med nyt logo, nye farver og en HELT ny forside. Men bare rolig det er ikke alt som er forandret. Vores priser og services er stadig lige så gode som de plejer at være. Læs mere her.

AutoOffer. Ingen salgssnak – garanteret rabat.

Torsdag d. 12.01.2917 lancerede vi AutoOffers nye visuelle identitet, som er lavet i samarbejde med mediebureauet W20. Den nye visuelle identitet skal løfte AutoOffer til et nyt niveau, der giver hjemmesiden et nyt enkelt og indbydende design, som skal gøre det nemmere for nybilskøbere at finde præcis den bil, der matcher deres behov.

Find den nye bil, der matcher dine behov her

”Der er blevet lagt mange kræfter i den nye hjemmeside, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Vores nye visuelle identitet er første skridt på vejen mod at opnå vores nye mål - så vi er slet ikke færdige endnu. ” Fortæller Adm. Direktør og Stifter af AutoOffer Søren Malmskov

Søren Malmskov startede AutoOffer tilbage i 2013 år med ét mål: At gøre det nemmere for alle at finde lige præcis den bil, der passer til deres behov og bestille den online til markedets bedste pris. Det mål er allerede nået, og hans ambitioner for 2017 er tårnhøje.

”2017 bliver et rigtig spændende år for os med mange nye tiltag. Bilkøb handler i høj grad om at skabe sig et overblik, og 2017 bliver året hvor vores brugere f.eks. vil kunne bruge AutoOffer til at få et komplet overblik over deres økonomiske valg ved bestilling af ny bil”

AutoOffer tilbyder allerede nu egen forsikring i samarbejde med Vardia og i det nye år vil vores produktkataloget blive udvidet, når vi byder velkommen til endnu en spændende samarbejdspartner.

Skal du have hjælp med at finde din nye bil? Så ring til os på 70 605 608.
 
 
 
 
 

Læs mere om