Se AutoOffers biltest af DS 5

I denne uge tester Christian og Louise den flotte DS 5, som Louise kalder ”Løvernes Konge”. Se om de begge kan være i bagagerummet, hvordan det går når Louise laver AutoOffers make-up test, mens de kører og meget mere i biltesten herunder.

Se priserne på DS 5 her

Hvad synes i om indretningen?

”Det man ser udefra, er det samme man ser, når man kommer ind - så der er en god sammenhæng. Man er vildt imponeret. Alting er lækkert, det ser godt ud, det er aggressivt og har kant.” Forklarer Christian

Louise fortsætter ”Jeg tænker løvernes konge ude fra og det samme tænker jeg herinde. Den er jo bare voldsom på den fede måde. Jeg synes der er nogle designere, der har fået lov til at lege, og de har leget godt”

Hvordan kører en DS 5?

”Det er ikke sådan en blød og dejlig affjedring hvor tingene bare kører afsted som sådan noget limousine kørsel. Den er hård i styringen, og man føler lidt, at det er en racerbil man er ude i. Man kan også mærke på affjedringen at den er lidt hård, men det gør også bare at den er lidt sjovere at køre i og lidt mere interessant at køre i, fordi du får en føling af at den kan noget. Vi er ikke ude i en racerbil, men det er tæt på.” Forklarer Christian

Hvad synes i om accelerationen?

”Jeg sidder faktisk og bliver lidt bekymret fordi den kører så stærkt - det bliver en fest” Siger Louise og griner.

Christian fortsætter ”Når man trykker på speederen så sker der noget med det samme, og der sker noget i lang tid. Man behøver ikke overveje om der er speciel meget plads til overhaling, det er bare at trykke og så rykker vi”

Hvem kører DS 5?

”Umiddelbart vil jeg sige, at sådan en bil her passer til dem, der godt vil have lidt stil og kant” Fortæller Christian.

Louise fortsætter ”Den passer også til mennesker hvor køreglæde virkelig betyder noget. Man skal gå ud i sin garage og så skal man ”bip” på sin lille nøgle og tænke whooa det er min bil, jeg glæder mig til at køre på arbejde i dag. Mennesker som sætter så meget pris på deres bil, at de kan blive helt elektriske. Jeg ser sådan en yngre businessmand, som bare synes at det er helt vildt fedt at have en god bil samtidig med at den er fed, sej og sjov og en ”mean-mashine”.”

Er DS 5 en god bybil?

”Den her skal bare ind til byen og blære sig, den skal ikke spor andet” Fortæller Louise

Christian fortsætter ”Altså man kan jo sagtens køre længere ture i den. Jeg sidder jo vildt godt i de her sæder, så selvfølgelig kan man køre langt, men det er da klart en skam hvis den her bil kun trillede rundt ude på landet og ikke blev vist frem, for den er jo også flot at se på.”

Christian giver DS 5: 5 ud af 5 stjerner
”Hvis en bil skal have 5 stjerner så synes jeg faktisk at den her fortjener det. Den er skøn at se på, den er en fornøjelse at køre i det er sjovt. Ja fem stjerner vil jeg give den.”

Louise giver DS 5: 5 ud af 5 stjerner
”Jeg synes det er en super lækker bil. Som jeg startede med at sige så er det ”løvernes konge” når man kigger på den udefra og jeg synes ikke at den skuffer indeni. Alt lige fra interiør til når man sidder på bagsæderne, det hele er bare lækkert. Og så er her faktisk rigtig hyggeligt. Det lyder måske lidt skørt, men loftet gør at der bare er rart at være her. Så fem stjerner det skal den have.”

Se priserne på DS 5 her

 
 
 

Læs mere om