Se AutoOffers biltest af Citroën C4 Cactus

I denne uge tester Louise den ikoniske Citroën C4 Cactus med smarte AirBumps på siden, som hun synes ligner en plade chokolade. Hun havde tårnhøje forventninger til den, så tag med og se om de blev indfriet.
Hvad er dit førstehåndsindtryk?
”Det første jeg lægger mærke til er de her håndtag, dem synes jeg er fuldstændig fantastiske. Men ellers synes jeg, at det der lige slår mig, er enkeltheden. Den er strømlinet fuldstændig enkelt herinde, og der er ikke tusinde knapper. Det ligner mini iPads, der blandt andet sidder som speedometer. Det ser fedt ud, og der er ikke så meget diller daller – det der er, det er cool.”

Hun fortsætter ”Handskerummet er helt vildt fedt, det åbner ikke ud ligesom en kedelig Ford Mondeo, det åbner smart opad, og det er det der med detaljerne. Der er bare lige nogle detaljer her som er rigtig, rigtig fine.”

Er en Citroën C4 Cactus komfortabel?
”Jeg er helt tosset med sæderne. De er fantastiske. Jeg sidder sådan ned i et hul, og det er ikke negativt ment, for det er helt vildt godt – jeg sidder rigtig godt.”

Hvem kører Citroën C4 Cactus?
”Det er en god bil til en lille nyopstartet familie. Nogle der har små børn, for der er masser af plads. Det der chokolade der er på siden, det gør at jeg tænker, at der også er noget praktisk i den her bil. Jeg kan sagtens se mig og en masse unger komme ind og ud af den med beskidte støvler, for det er okay i den her bil. Den lægger op til, at man behøver ikke passe så frygteligt meget på. Det er sådan en bil, hvor jeg kan leve i, jeg kan være her. Det er en ting som vi BRUGER, den må godt se godt ud, men vi kan bruge den!”

Hvad er det bedste ved en Citroën C4 Cactus?
”Alt i alt så tænker jeg, at det her er en skide smart bil, specielt med de der Bumps, ”chokoladen”. Den skiller sig ud, og jeg synes det er meget friskt at turde at lave en bil som skiller sig lidt ud fra alle de andre. Det kan jeg rigtig godt lide ved den.”

Hvad er det værste ved en Citroën C4 Cactus?
”Jeg kan kun finde en super lille ulempe, og det er, at der ikke er plads til mit alt for damerne magasin. Der er ikke de der små lommer på bagsædet, hvor jeg plejer at have alt muligt lige puttet ned. Det er det eneste, men altså jeg tror jeg lever med det.”

Louise giver Citroën C4 Cactus: 4,5/5 stjerner.
”Jeg tror at jeg vil give den 4,5 stjerner. Hvis jeg skal give den 5 stjerner, så skal der være en lille smule mere luksus på. MEN når den skal have 4,5 så er det fordi, at der heller ikke skal mere luksus på den her, for den skal være præcis som den er. Hvis den får mere luksus, så sker der noget andet i udtrykket på den, og det er ikke det, der er meningen. Det er sådan en bil, der skal bruges samtidig med at den er cool, og det synes jeg i den grad, at den lever op til”

Se priserne på Citroën C4 Cactus her
 
 
 

Læs mere om