Velkommen til AutoOffer

AutoOffer giver dig det bedste overblik over nybilsmarkedet med et stort udvalg af bilmærker og modeller. Hos AutoOffer kan du nemt finde den nye bil, der passer til dine behov og bestille bilen samt alt til den online.

Hos AutoOffer slipper du for de svære prisforhandlinger, det har vi nemlig allerede klaret for dig. Alle vores gennemskuelige rabatpriser kan du se på hjemmesiden, og du kan være sikker på, at det er den pris, der kommer til at stå på slutsedlen.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største nybilsforhandlere, som er leverandører af vores biler, og det er også hos dem slutsedlen underskrives. Bilerne har landsdækkende garanti og leveres gratis hjem til din hoveddør, hvis du ønsker det.

Vi har siden 2015 rådgivet hundredvis af tilfredse danskere til det bedste bilkøb, og vi glæder os til at hjælpe dig.

 
AutoOffer samarbejder med:

Søren Malmskov

Stifter af AutoOffer ApS.
“Jeg har altid haft en stor interesse for biler og opdagede i 2014, da jeg selv skulle have en ny bil, hvor tidskrævende og besværligt det er at få en god tilbudspris på en ny bil.

Det gav mig idéen til at forhandle rabataftaler hjem på nye biler, som helt almindelige danskere kunne gøre brug af, og derved slippe for de tidskrævende forhandlinger. Et år senere lancerede jeg AutoOffer, der i dag er en online webshop med flere hundrede nye biler til salg, som man kan bestille med garanteret rabat.”