SOS Dansk Autohjælp

Hvis du har købt tilvalgsdækningen ”Vejhjælp” gennem AutoOffers bilforsikring, skal du ikke bekymre dig hvis bilen går i stå, eller der sker en ulykke. Med tilvalgsdækningen ”Vejhjælp” får du nemlig hurtig og professionel Autohjælp gennem vores samarbejdspartner SOS Dansk Autohjælp, der sidder klar ved telefonen 24 timer i døgnet. SOS Dansk Autohjælp samarbejder desuden med SOS international hvilket betyder, at du også er dækket i hele Europa.

CARGLASS

Hvis du har købt tilvalgsdækningen ”Friskade” gennem AutoOffers bilforsikring slipper du for selvrisiko ved stenslag og glasskader, der ikke kræver udskiftning af ruden. Glasskaden bliver repareret af vores samarbejdspartner CARGLASS, der er Danmarks førende specialist i reparation og udskiftning af bilruder. Med deres ”reparation først” filosofi er du sikker på, at de vil foretage en reparation af din forrude frem for at udskifte den, hvis det er muligt. Det sparer dig for en masse tid og penge.

AVIS

Hvis du har købt AutoOffers bilforsikring, får du kvit og frit stillet en lånebil til rådighed, hvis din bil skal til reparation ved alle kaskoskader. Dette gør vi i samarbejde med et af verdens største biludlejningsselskaber AVIS, der med sine 55 udlejningskontorer placeret rundt omkring i Danmark sikre, at du nemt og hurtigt kan få fat i en lånebil, hvis ulykken skulle være ude.

Auto Logik

Som en ekstra service tilbyder AutoOffer som de eneste i Danmark at levere din nye bil direkte til døren – helt gratis. Dette gør vi i samarbejde med Danmarks største og sikreste autotransportør, Dansk Auto Logik, der med deres høje leveringssikkerhed er det sikre valg, når din nye bil skal leveres.

Læs mere om gratis levering i samarbejde med Auto Logik